Reis.nl

Reis Canada

Home » Reis Canada
Reisorganisaties:

Reis Canada

Canada staat vooral bekend vanwege haar ongerepte natuur, de uitgestrektheid en de rust.  Maar ook de steden hebben alles te bieden. In Ottowa, Toronto, Québec City en Montreal krijgen historie en cultuur een eigen betekenis! In Toronto kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, in Ottowa van het wisselen van de wacht en het Unesco Werelderfgoed Rideau Canal, in het Franssprekende Montreal van de mode en in Québec City van het prachtige ijpaleis bij Carnavale de Québec. Verder zijn de Niagara Falls zijn een beleving die u niet mag missen. In de omgeving eromheen kunt u wijn proeven in één van de talloze wijnboerderijtjes.

Langs de oostkust is er ook erg veel te zien; talloze knusse visserdorpjes waar u van een verukkelijk verse vismaaltijd kunt genieten, maar ook prachtige baaien en stranden en bekende plaatsen als Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island. Of ga ijsberen kijken in het Labrador’s Torngat Mountains National Park Reserve, waar ook de Inuit leven die, samen met de indianen, de oorspronkelijke bewoners van Canada zijn.

In het westelijke deel van Canada vindt u vooral een betoverende en ongerepte natuur, met beren, elanden, zeearenden, wolven en in de zee zelfs walvissen. Vanuit Vancouver kunt u binnen een paar minuten midden in de wildernis zijn. Bezoek ook het Pacific Rim National Park, waar u nog een stuk oerbos/tropisch regenwoud vindt. In de wateren om het eiland kunt u walvissen zoals orka’s en bultruggen spotten. Trek de wandelschoenen maar vast aan en boek een onvergetelijke reis Canada op Reis.nl!

Door ons aanbevolen reizen naar Canada:

15-daagse rondreis Best of East USA & Canada

Ook zo dol op grote steden? Maar liefst zes wereldsteden in de USA en Canada bezoek je tijdens deze ...

Vanaf €2300.00
Bekijken
Fly-drive Oost-Canada

Individuele rondreis incl. huurauto en boottocht langs 'Thousand Islands' bij Gananoque me...

Vanaf €1235.00
Bekijken
Noord-Amerika Fly Drive Toronto

Kies voor een Fly Drive Toronto om in uw eigen tempo deze prachtige bestemming te ontdekken! U profi...

Vanaf €667.50
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: