Reis.nl

Reis Cambodja

Home » Reis Cambodja
Reisorganisaties:
Meer informatie
» Meer over Cambodja

Reis Cambodja

Een reis Cambodja is iets wat u niet snel zult vergeten. De indrukwekkende tempels, de inspirerende cultuur, schitterende natuur en vooral een zeer vriendelijke en behulpzame bevolking zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bezoek het adembenemend mooie tempelcomplex Angkor bij Siem Reap, dit heiligdom is gebouwd tussen de 9e en 13e eeuw. De tempels werden pas in 1850, geheel overwoekerd door de jungle, ontdekt. In het plaatsje zelf vindt u een prachtige boulevard en koloniale kleine winkeltjes.

In Phnom Penh, de huidige hoofdstad van Cambodja, kunt u meer te weten komen over de donkere periode rondom Pol Pot in het Tuol Sleng museum en de ‘Killing Fields’ net buiten de stad. Maar in deze stad aan de Mekong rivier zijn ook een aantal prachtige koloniale gebouwen en tempels en aan de boulevard langs de rivier vindt u restaurants en  bars en u kunt ook heerlijk over de markt rondlopen.

In Battambang, de op één na grootste stad van het land, zijn nog veel gebouwen uit de Franse tijd, maar ook schitterende tempels en boeddistische beelden. Verder kunt u een ritje maken op de aparte ‘trein’ vanuit het beroemde Bamboo treinstation.

U kunt Irrawaddy-dolfijnen bewonderen in Kratie, een gezellig rivierstadje en in het binnenland in de Rattanakiri-provincie vindt u ongerepte natuur en diverse etnische stammen. In Kampong Cham kunt u het ‘echte’ Cambodja van vroeger vinden, in de vorm van talrijke authentieke dorpjes en oude tempels.

Reis.nl heeft de mooiste en voordeligste reizen naar Cambodja voor u geselecteerd; boek dus meteen een onvergetelijk reis Cambodja!

Door ons aanbevolen reizen naar Cambodja:

Highlights of Thailand, Laos & Cambodia

Tijdens deze privé-rondreis maakt u kennis met enkele hoogtepunten van Thailand, Laos en Cambodja. N...

Vanaf €2448.89
Bekijken
16-daagse rondreis Laos, Cambodja & Thailand

Deze fantastische reis start in de metropool Bangkok. Na een uitgebreide verkenning van deze stad, v...

Vanaf €1829.00
Bekijken
Starterspakket Phnom Penh - Cardamom Hotel

Tijdens deze startersreis heeft u, na drie dagen avontuurlijk Phnom Penh, volledig zelf de leiding o...

Vanaf €917.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: