Reis.nl

Bungalow

Home » Bungalow
Reisorganisaties:

Bungalow

Vooral voor gezinnen is het huren van een bungalow een ideale oplossing voor een heerlijke vakantie. Een bungalow biedt u namelijk alle luxe en comfort van thuis. U bent dus niet afhankelijk van de service van een hotel of restaurantmaaltijden, want u kunt zelf koken (of niet, als u geen zin heeft)! De kinderen hoeven niet in het gareel gehouden worden want die hebben alle ruimte om te doen wat kinderen zoal doen; op onderzoek uitgaan,  rennen, spelen en drukte maken. Een bungalow biedt dus veel meer vrijheid en ook privacy.

In Nederland  zijn er diverse fantastische vakantieparken. Centerparcs, Roompot, Hogenboom en Vacanceselect  hebben bijvoorbeeld parken verspreid over alle provincies in ons land. U kunt kiezen voor bungalows aan de kust, in het bos of bijvoorbeeld één de prachtige en veelzijdige provincies die ons land rijk is zoals Zuid Limburg of Zeeland.  Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke vakantie voor u en de kinderen in een vakantiepark dicht bij Amsterdam, de Eemhof? Lekker centraal gelegen, u heeft er volop ruimte voor watersport er zijn activiteiten voor kinderen en u verblijft in een nieuwe en comfortabele bungalow.  Of heeft u liever een heerlijke wandel– of golfvakantie?

Heeft u zin in een paar ontspannende dagen op een wellness oord? Een bungalow is natuurlijk ook heerlijk om met zijn tweetjes een paar romantische dagen te beleven, en het is ook ontzettend leuk om met een stel vrienden samen de kosten te delen en eens even flink de bloemetjes buiten te zetten! Er zijn bungalows voor 2 personen, 4-persoonsbungalows en er zijn natuurlijk ook cottages voor grotere groepen zodat u van een accomodatie kunt genieten die precies aan uw behoeften voldoet. Wilt u bijvoorbeeld met 2 gezinnen naar een vakantiepark in Nederland? Dan kunt u één grote bungalow voor 10 personen , of twee kleinere huisjes naast elkaar huren.

Bovendien hoeft u zich niet tot Nederland te beperken. Zo heeft zijn er ook bungalowparken in België, Duitsland en Frankrijk, maar u kunt bijvoorbeeld ook naar Oostenrijk, Italië of Tsjechië. Ook in het knusse Denemarken, het chique Luxemburg of het historisch rijke Kroatië kunt genieten van het comfort van een bungalow evenals in Spanje en Portugal. Kortom, de mogelijkheden voor een ‘bungalowvakantie’ zijn zeer uitgebreid en u kunt dus uw vakantie precies zo inrichten als u dat wenst! Maak snel uw keuze op Reis.nl en boek de perfecte vakantie.

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: