Reis.nl

Reis Bulgarije

Home » Reis Bulgarije
Reisorganisaties:

Reis Bulgarije

Het Oost-Europese Bulgarije is als vakantiebestemming nog vrij nieuw, maar wordt steeds populairder. Niet zo vreemd, want het is een schitterend land met parelwitte stranden aan de Zwarte Zee, een adembenemende natuur en een rijke geschiedenis.

Ontdek de prachtige historische plaatsen zoals het fort Tsarevets, het Bukelon kasteel, Deaf Stones, Nikopolis ad Istrum en het unieke Sborianovo reservaat, waar u sporen van de oorspronkelijke bewoners kunt zien, de Thraciers. Verder zijn er natuurlijk talloze prachtige kloosters en kerken die u kunt bezoeken.

Bulgarije kent een rijke folklore; volksdansen, muziek en klederdracht. De dorpen en steden vieren ieder op hun eigen traditionele manier de Christelijke feestdagen en andere festiviteiten. Ambachten als borduren, houtbewerking, weven en pottenbakken zijn ook typisch Bulgaars.

Voor wandelaars is Bulgarije zeer aantrekkelijk; hoge bergen, laagvlaktes en ongerepte bossen bieden een fantastische omgeving om te wandelen of bergbeklimmen. Ontdek de grotten, meren en riviertjes in de dichtbegroeide bossen van de berggebieden en geniet van de kleurrijke flora en fauna. Qua klimaat wordt Bulgarije in tweeën gedeeld door de Zwarte Zee en het Balkan gebergte. In het noorden kent men strenge winters en hete zomers, terwijl er in het zuiden een meer mediterraan klimaat is. Reis.nl biedt alle informatie en scherpen aanbiedingen voor een reis Bulgarije, boek meteen en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Door ons aanbevolen reizen naar Bulgarije:

Rondreis Bulgaarse charme

Rondreis Bulgaarse charme...

Vanaf €479.00
Bekijken
Byala Beach Resort

Het Byala Beach Resort vind je bovenop een klif in Byala. Het zal je dan ook niet verbazen dat je va...

Vanaf €469.00
Bekijken
Alba

Als je de foto's zo ziet verwacht je het misschien niet, maar hotel Alba ligt midden in het uitgaans...

Vanaf €450.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: