Reis.nl

Reis Brazilië

Home » Reis Brazilië
Reisorganisaties:

Reis Brazilië

Een reis Brazilië is een veelzijdig avontuur, dit Zuid Amerikaanse land is zo’n 240 keer groter dan Nederland! In Brazilië is alles groot, groter, grootst, zo heeft het de langste kustlijn ter wereld en het grootste regenwoud, het Amazone Regenwoud. Door dit woud stroomt de machtigste rivier ter wereld, de Amazone. In de binnenlanden vindt u moerassen, oerwoud en een prachtige rijke flora en fauna.

Hoewel het gebied in eerste instantie ondoordringbaar lijkt, kunt u toch avontuurlijke tochten maken door het regenwoud. Bezoek verder de bijzondere eilanden en de imposante watervallen bij Iguazu. Ook kunt u tochten maken over de talrijke unieke bergketens, de Chapada’s.

Maar ook op cultureel en historisch gebied heeft Brazilië veel te bieden. In Porto Seguro kunt u historie zien van toen de Portugese ontdekkingsreiziger Pedro Alvares Cabral in 1500 aan land ging. Sindsdien zijn er nog veel meer koloniale steden gesticht, denk bijvoorbeeld Sao Luis, Paraty, Olinda, Ouro Preto en Bahia. En ook Rio de Janeiro mag u natuurlijk niet missen, het is één van de mooiste steden ter wereld. De machtige natuur, cultuur en historie, gecombineerd met het prettige klimaat en de vriendelijke bevolking, maken Brazilië tot ideaal vakantieland. Reis.nl heeft om het u makkelijker te maken alle  informatie over Brazilië en fantastische aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: