Reis.nl

Reis Botswana

Home » Reis Botswana
Reisorganisaties:

Reis Botswana

Een onvoorstelbaar mooie sterrenhemel. Een zonsondergang die je de adem beneemt. Een woestijn met duinlandschappen, zo onafzienbaar leeg dat de stilte oorverdovend is. Dat is het hart van Botswana, het hart dat al eeuwenlang het domein is van de nog altijd volgens de tradities levende Bushmen en de wereld van groot en klein wild. Hier bezoekt u Central Kalahari National Park. Als na de eerste regen in november de zoutpannen onderlopen, komen de dieren hier drinken. Voor het wild een vanzelfsprekendheid die bij hun leven hoort, voor u een bijzonder schouwspel om nooit meer te vergeten.

Botswana biedt alles waar u van droomt wanneer u denkt aan wildlife. U bezoekt de Okavango Delta in kleine vliegtuigjes en bootjes. Wegen zijn hier niet. De buitenwereld is heel ver weg, want u verblijft op de eilandjes in de delta. Dit en de unieke variatie aan flora en fauna maakt deze bestemming tot een paradijs voor de echte natuurliefhebber. Dat betekent wakker worden van een olifant die tegen de tentpaal aan schurkt, nijlpaarden een bad zien nemen of grote groepen olifanten zien drinken uit de rivier in Chobe National Park.

Botswana heeft met zijn woestijn en waterrijke delta werkelijk onbegrensde mogelijkheden voor een safari. Daarnaast grenst het land aan de Zambezi rivier die verderop overgaat in het donderend natuurgeweld van de Victoria Falls. Deze watervallen en het noordelijk deel van het ongerepte Namibië zijn goed te combineren met uw reis naar Botswana.

Door ons aanbevolen reizen naar Botswana:

Luxe rondreis: Hoogtepunten van Botswana

Deze schitterende individuele rondreis laat u kennismaken met de hoogtepunten van Botswana. De reis ...

Vanaf €5250.00
Bekijken
15-dg rondreis Waanzinnige wereld van de Noordkaap

De Noordkaap houdt van extremen. De grootste telescoop van het zuidelijk halfrond in Sutherland. Gor...

Vanaf €1889.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: