Reis.nl

Reis Berlijn

Home » Reis Berlijn
Reisorganisaties:

Reis Berlijn

Berlijn is stad met een rijk en woelig verleden en dat is overal te zien. Denk bijvoorbeeld aan de voormalige Muur, de Brandenburger Tor, de Gedächtniskirche en de Berliner Dom. Bovendien zijn er talloze musea! Zo is er het Museumsinsel waar onder andere het Pergamonmuseum gevestigd is met prachtige schatten uit deze antieke stad.

Winkelaars kunnen zich uitleven op de Kurfürstendamm of in het warenhuis KaDeWe, (Kaufhaus des Westens), die een heerlijke delicatessenafdeling heeft. Voor het maken van een ontspannende wandeling kunt u naar het park Tiergarten of Unter den Linden.

Berlijn is door geen enkele andere stad te evenaren. Het enorme contrast tussen het verleden en heden is nergens zó groot en indrukwekkend als in de Duitse hoofdstad. Laat u imponeren door het verleden en geniet van het heden. Ontdek de moderne architectuur, de hipste clubs, schitterende parken, en de echte wereldkeuken van deze metropool. Vergeet vooral niet een Berlin Welcome Card te halen, verkrijgbaar bij de lokale toeristische informatiebalies, loketten van het openbaar vervoer of hotels. Met deze kaart kunt u gratis van het openbaar vervoer gebruik maken en krijgt u diverse kortingen op zo’n 130 attracties. De moeite waard dus!

Reis.nl heeft alle informatie over een reis Berlijn en fantastische aanbiedingen voor u geselecteerd.

RIU Plaza Berlin

Ook in Berlijn geniet je van de vertrouwde RIU-service! In september 2015 opende hotel RIU Plaza Ber...

Vanaf €188.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: