Reis.nl

Reis Azië

Home » Reis Azië
Reisorganisaties:

Reis Azië

Azië is gigantische groot, het is het grootste werelddeel van de wereld. Van de Stille Oceaan in het oosten tot de Kaukasus en het Suezkanaal in het westen. U vindt in Azië dan ook een grote verscheidenheid aan natuur en culturen.

 

Reis Azië: van India tot Oezbekistan

 

Bij een reis Azië denkt u misschien meteen aan China, Tibet, India, Thailand of Indonesië, maar er zijn nog veel meer landen die minder bekend zijn en toch ook zeker zeer interessant. Denk bijvoorbeeld aan Oezbekistan, Turkmenistan of Kirgizstan. Deze landen zijn door de toeristen nog niet echt ‘ontdekt’, maar ze maken deel uit van de historische zijderoute en hebben dus een lang en rijk verleden. U zult hier zeker van de ene in de andere verbazing vallen.

Azië heeft een verscheidenheid aan rijke culturen zoals het geurige en kleurige India of de rustige beleefdheid in Japan. Eén van de meest imposante natuurverschijnselen in Azië is de Himalaya. Maar het landschap en klimaat in Azië kunnen variëren van de kurkdroge woestijn in het noorden van China, de steppen in Mongolië tot het immer vochtige heuvellandschap in het zuiden van Thailand en de groene wouden in Indonesië. Azië heeft net zoveel te bieden als het groot is! Op Reis.nl vindt u uitgebreide informatie en goede aanbiedingen voor een reis Azië.

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: