Reis.nl

Reis Argentinië

Home » Reis Argentinië
Reisorganisaties:

Reis Argentinië

Een relatief nieuw vakantieland is Argentië, bekend vanwege haar hoofdstad Buenos Aires, de sensuele tango en de ‘gauchos’. Maar Argentië heeft ook een imposante natuur en is een land vol contrasten van een supermoderne skyline in de stad tot het ruige Patagonië en Vuurland, het ‘einde van de wereld’.

In Buenos Aires kunt u genieten van boulevards en terrassen met een latino-ambiance. Het Plaza de Mayo is door de ‘dwaze moeders’ internationaal op de kaart gezet. De wijk Palermo is vol met hippe winkels en restaurants en in San Telmo vindt u op elke hoek een tangotheater.

De wijnliefhebbers komen tot hun recht in Mendoza met de uitgestrekte wijngaarden en bodega’s. De Mount Aconcagua is met 6959 m. de hoogste berg van Amerika en u vindt er talloze kleine bergdorpjes en de Puenta del Inca, de wereldberoemde Inca brug die gebruikt werd door de Inca indianen als verbindingsweg tussen Peru en Chili.

De Iguazu Watervallen zijn een adembenemend mooi natuurwonder in het subtropische woud op de grens tussen Brazilië, Argentinië en Paraguay en dat mag u niet missen. Andere ‘must sees’ zijn de Los Glaciares; de imposante gletsjers, het Peninsula Valdes; het schiereiland waar u walvissen kunt spotten en natuurlijk Ushuaia, Vuurland; deze fantastisch mooie stad is de meest zuidelijke ter wereld.

Op reis.nl vindt u alle informatie en scherpe aanbiedingen voor uw reis Argentinië.

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: