Reis.nl

Reis Andalusië

Home » Reis Andalusië
Reisorganisaties:

Reis Andalusië

Andalusië is een fantastische vakantiebestemming; prachtige natuur, heerlijk weer, veel historie en cultuur en lekker eten! Andalusië ligt in het zuiden van van Spanje, is één van de warmste regio’s van Europa en wordt door veel toeristen zozeer gewaardeerd dat ze nog een tweede keer terugkomen.

Andalusië is natuurlijk uitermate geschikt voor een heerlijke strandvakantie, vooral de witte stranden van Marbella en Málaga zijn erg populair. Maar ook de natuur is schitterend; ga op excursie naar rotsachtige Sierra Nevada gebergte en het aan een kloof gelegen Ronda. Verder is Gibraltar, boven op een rots, zeer indrukwekkend en u kunt hier zelfs apen zien!

Qua cultuur en historie is in Andalusië, dankzij haar rijke en woelige verleden, ook genoeg te zien en te doen. De steden zijn prachtig. Denk bijvoorbeeld aan de kronkelende steegjes en straatjes van Sevilla en de imposante Santa Maria Kathedraal. Ook het beroemde Alhambra in Granada is een echte ‘must see’.

Tijdens uw reis Andalusië mag een typische Flamencoavond uiteraard niet ontbreken. Er zijn talloze cafés, bars en disco’s als u een avondje uit uw dak wilt gaan. Ook de lekkerbekken en bourgondiërs komen in Andalusië aan hun trekken; ga uit eten voor een heerlijke Andalusische maaltijd met tapas, Gazpacho en sherry. Op Reis.nl vindt u alle informatie en fantastische aanbiedingen voor een reis Andalusië.

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: