Reis.nl

Reis Amerika

Home » Reis Amerika

Reis Amerika

Een reis Amerika is een reis naar het land van de onbegrensde mogelijkheden. De Verenigde Staten van Amerika zijn samen een immens groot land; van de oost-  naar de westkust is het ongeveer 4700 km! Het land omvat ruige bosgebieden, woestijnen, berggebieden, moerassen, eindeloze akkergebieden en natuurlijk de steden. New York, Chicago, Hollywood,  Las Vegas en Los Angeles; elke stad heeft zijn eigen kenmerken en ambiance.

Een reis Amerika heeft zoveel te bieden; bezoek de Big Apple (New York) en loop door het wereldberoemde Central Park. Ga naar de imposante Niagara watervallen, geniet van het nachtleven in Las Vegas, trek door de imposante Grand Canyon en bezoek het Witte Huis. In het zuidelijk gelegen Florida kunt u naar het Everglades National Park om het moeras te bekijken met de talloze krokodillen en ook Miami en Orlando (Disney) zijn een bezoek zeker waard.

In California aan de westkust bevinden zich het Yosemite en Sequoia National Park. Bijna elke rondreis door Amerika doet deze parken aan. Maar er is ook woestijgebied in California, zoals bijvoorbeeld de Mojave Desert. San Fransisco heeft een hoop te bieden aan historie en bezienswaardigheden; denk bijvoorbeeld aan de beroemde Golden Gate Bridge en het beruchte gevangeniseiland Alcatraz.

Op Reis.nl vindt u alle informatie voor uw reis Amerika en de beste aanbiedingen voor een rondreis of vakantie!

Door ons aanbevolen reizen naar Amerika:

BP ABN AMRO New York

7-daagse vliegreis naar New York met Nederlandse begeleiding...

Vanaf €1995.00
Bekijken
Starterspakket New York - Holiday Inn Hasbrouck Heights

Starterspakket New York incl. retourvlucht en 2 nachten in het 3* Hasbrouck Heights. Na 3 dagen heef...

Vanaf €726.00
Bekijken
Hotel Fairfield Inn & Suites Queensboro Bridge

Heerlijk hotel met moderne kamers en een goede ligging op slechts 1 metrostop van Manhattan!...

Vanaf €519.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: